LAG-NM 2016

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 19. Sep 2016

Da er lag-NM over for denne gang. Det var en fantastisk helg, med mye heftig kjøring, men også opp og nedturer for gutta.

Lag 1: Jon Skjønnhaug, Per Oscar Wærnes og Andreas Gultvedt gjorde en fantastisk jobb og ble nummer 2 totalt.
Men pga at de var et regionlag så ble de flyttet ned til 5 plass.
Gutta gjorde en kjempejobb og "gamlefar" Jon tar jo holeshother som en VM fører!! Han kjører på en utrolig rutine, og viste en fantastisk lagånd i sin kjøring med og hjelpe sine lagkamerater til bedre plasseringer.
Per Oscar kjørte utrolig sikkert jevnt hele helgen. Det er en gutt som har har veldig progresjon i kjøringa si i år og den blir toppet med meget god kjøring i helgen.
Andreas kjørte sikkert og raskt hele helgen. Men på søndagen tror jeg han hadde djevelen bak seg, for makan til kjøring er det sjelden man ser her til lands. Det var utrolig morro og se på, og ga heatseier med god margin i begge heat.

Lag 2: Sander Karlsen, Joakim Johansen og Casper Andresen hadde nok sine begrensninger med og klare og kvale inn til A-finale pga at de alle kjører 125 ccm. Deres motto var og bare ha det gøy og kose seg på løp. Men dette skulle endre seg når gutta begynte og kjøre da de kjørte som de skulle ha stjålet redskapen. De ligger ann til og kvale inn til A-finale.Dessverre for Casper i 3 heat så faller han hardt i en sving og får et brudd i skulderbladet og må bryte.
Men for en innsats av gutta.
Dermed må Sander og Joakim forsøke og kvale inn via "siste sjanse"B-finale. Gutta gjør seg klare på søndag etter trening for og kjøre og blir nektet dette.
Grunnen er at de skulle kjørt i første heatet, men sto klare for og kjøre i heat 2. Grunnen er at arrangøren gir oss feil info om puljeinndelingen, så får gutta fortsatt ikke kjøre av juryen.
Denne arrangørtabben gjør at gutta skuffet må se dette fra sidelinjen. Plasseringen gutta fikk er jeg litt usikker på for øyeblikket.

Lag 3 mx 85: Ole Henrik Bråthen Sand, Eskil Leitås Høien og Sebastian Næss kjørte bra tidskvaler og lå som nummer 6.
På søndag var det finale og det var da det uhellene skulle følge Ole Henrik. Først et fall som gjorde at sykkelen fikk "gassheng" og dermed måtte bryte. Andre heatet så skulle av alle ting gasswieren hoppe av i gasseren, så han måtte nok en gang bryte sitt heat.
Eskil og Sebastian kjørte sine to heat meget bra. Kanskje litt nølende i første heatet kanskje preget litt av stundens alvor.
Men i siste heatet klinket de til og viste hva de var gode for.
Det ble en fin 6 plass på gutta, selv med mye uflaks.

Vi som har vært lagledere vil takke alle gutta for en fantastisk helg med masse god kjøring. Håper dere tar med det som var positivt og bygger videre på det.
Vil også takke dere foreldre som stiler opp så det blir en positiv stemning i teltet mellom løpene!!
Tusen takk!!!!!! :-) :-)

Vil også takke Jon, Andreas og Per Oscar for mye god input til de "små" gutta våre!!

Utrolig stolte av denne Borg gjengen og de to gutta vi lånte av Follo.

Hilsen lagleder Cato


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.