Hjelp Borg MC Klubb med inntekter!!

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 1. Mai 2018

Hei!

Som dere vet er vi helt avhengige av inntekter for å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet til våre medlemmer. Styret har vurdert mange ulike inntektsformer, og valget har falt på det alternativet vi mener gir oss mest penger i forhold til innsatsen – Enjoy Bonusguiden.

Det neste året kommer våre medlemmers familier til å bruke penger på mye sko, bukser, gensere, jakker, sportsutstyr, interiør, bursdagsgaver, julegaver osv. Med Enjoy Bonusguiden vil dere spare mye penger bare ved å handle det dere uansett må handle – på de stedene dere bruker til vanlig – samtidig som dere støtter klubben!

Enjoy Bonusguiden er et rabattkort som gir høye rabatter hos kjente aktører våre medlemmer bruker til vanlig innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. Her får man 15-30 % rabatt i alt fra de store kjedene som Bik Bok, Carlings, Christiania Belysning, Match osv. til de lokale, frittstående butikkene som Marihøna Interiør, Crème Fraiche, Boys & Girls, Gullsmykket osv. Enjoy gir rabatt på 39 brukersteder i Sarpsborg og ca. 175 totalt i hele Østfold).

Rabatten trekkes direkte når man viser frem Enjoy-kortet ved betaling. Guiden koster 275,- og er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. april neste år har dere god tid til å benytte dere av alle rabattene. (Rabatthefte for Oslo-området blir tilgjengelig i november.)

Her forklares konseptet på 1 minutt: https://www.youtube.com/watch?v=EI9B0T4Dt1E

Enjoy er så bra at alle familier bør kjøpe en selv! Man støtter ikke bare Borg MC Klubb med får også mulighet til å spare litt penger privat.

Dersom du er interessert i et hefte til deg selv, eller kanskje 2 ekstra du kan selge videre. Send din interesse til vatnfjord@gmail.com.

Vi i styret håper på god respons fra dere!

Magdalena Vatnfjord sitt bilde.Magdalena Vatnfjord sitt bilde.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.