DET ÅPNES FOR TRENING FOR KLUBBENS MEDLEMMER

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 28. Apr 2021

Da er det bekreftet at vi kan ha trening for klubbens medlemmer på tvers av kommuner på anlegget i Rakkestad. For voksne i grupper på 20 personer og for barn og unge er det ingen begrensning i antall.
Dette gjelder frem til 9 mai. Gruppene med 20 personer parkerer med god avstand i parkeringsdepotet. Dersom vi kan holde de som skal være på barnebanen adskilt i eget område i depot, kan vi trene med barn og voksne samtidig. Viktig at gruppene ikke blandes og av avstand kan holdes blant foresatte til barna og voksne utøvere.3 Kommentarer

Informasjon om pågående aktiviteter på anlegget vårt, og restriksjoner på trening for barn og voksne

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 22. Apr 2021

Vi har leid ut anlegget til motorsportlinja på Setesdal Folkehøgskule fra lørdag 17. april til og med torsdag 22. april. De er å anse som en egen kohort og følger smittevernregler som gjelder for skoler, og kan derfor drive med sin skoleaktivitet. Utleien er klarert med Rakkestad Kommune.

Restriksjonene for organisert trening for voksne og barn gjelder frem til 25. april i denne omgang, så får vi håpe at det åpnes opp for mer trening igjen etter det. 

Vi i styret er veldig klar over at det er lite smitterisiko på den måten vi gjennomfører våre treninger på, men det er ingen lettelser på tross av dette dessverre. Vi er nok like frustrerte som dere, men vi åpner igjen så snart vi kan.

Mvh Stig Hansen Leder Borg Mck