RR Onsdagstrening 5. Mai. 2021

Postet av Road Racing den 18. Apr 2021


Da er det små 3 uker til det brager løs igjen med Borg MC Klubb sin faste onsdags trening på Rudskogen Motorsenter. Vi starter opp den 5. Mai (hvis korona regler tillater det).

Alle som skal trene i år SKAL MEDBRINGE ett ferdig utfylt påmeldingsskjema og KOPI AV GYLDIG RR LISENS OG MEDLEMSKORT FOR 2021 på et A4 papir ved deres første innsjekk.

Skjema finnes i filarkivet på hjemmesiden til Borg MCK og her på FB under Filer.

Finnes både som Word dokument og som PDF. Skriv tydelig med blokk bokstaver og fyll ut alle felter.

HUSK at alle som skal kjøre SKAL ha Transponder montert og være registrert i tidstaker systemet. Vi har et få tall leie transponder som kan leies til kr. 500,- pr. gang.

Vi ber alle RR fører om å respektere følgende:

Inntil korona reglene er fjernet vil vi – som i fjor – ha påmelding på nettet og betaling via VIPPS.

Søndagen innen vil vi legge ut påmeldings link på Borg MCK RR Facebook siden.

Så vil der om Onsdagen være flytende innsjekk fra grusplassen til depot området på samme måte som siste år. De som ikke har papirer i orden eller ikke har påmeldt seg via nettet vil ikke få adgang.

Vi vil til enhver tid følge korona reglene om antall mennesker som må være samlet på et sted. Stevneleder har siste ordet i denne sak!

ALLE SKAL innen om teknisk kontroll og lydmåling med motorsykkelen før der kjøres ut på banen. Der blir kontroll av transponder også ved teknisk!!

HUSK at stand lyd grensen er på 102 dB. Dette vil der også i år bli sett meget strengt på at denne grense ikke overskrides. Der er en «Fly-By» lyd grense på 111 dB. Overskrides denne på banen blir man vinket inn til teknisk! (Fylkesmannen holder øye med oss!!). Bruk dB killer!!!!!! De med over 100 db og uten dB Killer på standmåling SKAL montere dB Killer før du kommer ut på banen!

Vi ber dere alle lese igjennom Spesialreglement for Roadracing 2021 (SR-RR) slik at alle motor-syklerne overholder reglene for 2021. MC som ikke overholder  RR-SR/TR vil ikke bli godkjent til kjøring på banen.

Gruppeinndeling er basert på rundetider til hver enkelt fører. Dere vet selv hvilken gruppen dere tilhører hvis dere har kjørt tidligere på Rudskogen. Start heller i en lavere gruppe og skulle tiden være til en annen gruppe så er det bare å gå forbi teknisk å be om å bli flyttet opp eller ned.

Gruppe inndeling etter tider og kjøre tidspunkt:

C: Gul gruppe    > 1:46.000                                      17:00 - 17:20

B: Grøn gruppe  1.35.000 –  1:45.999                      17:20 - 17:40

A: Rød gruppe   < 1.35.000                                       17:40 - 18:00 osv.

Vi følger tiden for hver gruppe. Det vil si at skulle der skje noe på banen vil ikke det forlenge eller avkorte noen grupper. 

Vi vil bruke horn i utslip og gi ett lang tut når utslip åpner i hvert pas.


Vi har planlagt at der i år avholdes Lag Maraton den 16. Juni og Klubb Mesterskap den 18. August.

Vel mødt til første RR Onsdagstrening på Rudskogen den 5. Mai 2021.

Hilsen

Borg MC Klubb RR Gruppen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.