Klubbmesterskap 2018

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 5. Jun 2018
RR Klubbmesterskap 2018.

Borg MC Klubb invitere sine medlemmer til årets Klubbløp/Sprintløp Onsdag 20. juni 2018.

Vi gjør som de foregående år at vi først har trening fra 17 til 18 og deretter så kjører vi 3 heat med løpp fordelt på følgende grupper:

A: Superbike og Superstock fører med tid under 1:36

B: Superbike og Superstock fører med tid mellom 1:36 og 1:46

C: Fører med tider over 1:46 og JuniorSport 300

Vi ber om at de som ønsker å delta påmelder seg med påmeldingsskjema enten direkte i sekretariatet eller sender skjema til rita@betong-saging.com INNEN midnatt 18. juni. Påmeldingsskjema finnes i sekretariatet eller på Borg MCK sin hjemmeside under klubben/filarkiv/roadracing/skjema. Betaling kan gjøres ved innsjekk i sekretariatet på løpsdagen.

Hilsen RR GruppenTakk for hjelpen på 2-hjulsfestivalen-2018

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 5. Jun 2018

BORG MC KLUBB ønsker å takke alle - fører, team, funksjonærer, frivillege, sponsere - ja alle som var med til å gjøre 2-hjulsfestivalen-2018 til ett flot arrangement. I år var vær gudene med oss så det holder og det skal vi ikke klage på. I år fikk vi gjennomført alle løp - tilmed 3 løpp 3 klasser. Har dere ris eller ros om arrangementer så send oss gjerne en mail slik at vi kan forbedre oss hvis det skulle trengs og skulle der komme positive tilbake meldinger vil vi også bli glade for det for da ser vi at vi kansje har gjort noe riktig. Enda en gang et stort TAKK til alle og på gjensyn om ett år til 2-hjulsfestivalen-2019.

Borg MC Klubb RR Gruppen