GOD FERIE TIL ALLE

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 28. Jun 2017

Roadracing gruppen ønsker alle sine medlemmer en god sommerferie og vel mødt tilbake til første trening etter ferien den 2. august på Rudskogen.Takk til alle som hjalp til på 2-hjulsfestivalen-2017

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 14. Jun 2017

En hilsen fra stevneleder Kjersti Pedersen.

Hei alle sammen.

Tusen takk for samarbeidet i helgen. Dere gjør alle en fantastisk innsats, og står på fra morgen til kveld. Med et trangt tidsskjema er det en utfordring når ting skjer. Alt fra plukkeposter, flaggvakter og øvrige funksjonærer klarer å jobbe selvstendig. Det gjør jobben min som stevneleder mye enklere. Været var dessverre ikke på vår side i helgen. Heller ikke alvorlige skader ble vi spart for. Men totalt sett ble det likevel et bra arrangement. Etter forholdene går det bra med de tre som ble sendt på sykehus.

Mvh. KjerstiKlubbløp Roadracing 2017

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 13. Jun 2017

Borg MC Klubb invitere sine medlemmer til årets Klubbløp/Sprintløp Onsdag 21. juni 2017.Vi gjør som de foregående år at vi først har trening fra 17 til 18 og deretter så kjører vi 3 heat med løpp fordelt på følgende grupper:
A: A Fører (Superbike og Superstock / Std. 600 A)
B: B Fører med tider under 1:46 på Rudskogen
C: B Fører med tider over 1:46 på Rudskogen og A2 / Junior Std.Vi ber om at de som ønsker å delta påmelder seg med påmeldingsskjema enten direkte hos Anne i sekretariatet eller send skjema til rita@betong-saging.com INNEN midnatt 19. juni. Påmeldingsskjema finnes i sekretariatet eller på Borg MCK sin hjemmeside under klubben/filarkiv/roadracing/skjema.
Betaling kan gjøres ved innsjekk i sekretariatet hos Anne på løpsdagen.MOTOCROSS OG ENDUROBANEN STENGT I HELGEN 10-11 JUNI

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 9. Jun 2017

Motocross og Enduro banen holder stengt i helgen, da vi arrangerer NM i Roadracing