Klubbmesterskap 2018

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 5. Jun 2018
RR Klubbmesterskap 2018.

Borg MC Klubb invitere sine medlemmer til årets Klubbløp/Sprintløp Onsdag 20. juni 2018.

Vi gjør som de foregående år at vi først har trening fra 17 til 18 og deretter så kjører vi 3 heat med løpp fordelt på følgende grupper:

A: Superbike og Superstock fører med tid under 1:36

B: Superbike og Superstock fører med tid mellom 1:36 og 1:46

C: Fører med tider over 1:46 og JuniorSport 300

Vi ber om at de som ønsker å delta påmelder seg med påmeldingsskjema enten direkte i sekretariatet eller sender skjema til rita@betong-saging.com INNEN midnatt 18. juni. Påmeldingsskjema finnes i sekretariatet eller på Borg MCK sin hjemmeside under klubben/filarkiv/roadracing/skjema. Betaling kan gjøres ved innsjekk i sekretariatet på løpsdagen.

Hilsen RR GruppenTakk for hjelpen på 2-hjulsfestivalen-2018

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 5. Jun 2018

BORG MC KLUBB ønsker å takke alle - fører, team, funksjonærer, frivillege, sponsere - ja alle som var med til å gjøre 2-hjulsfestivalen-2018 til ett flot arrangement. I år var vær gudene med oss så det holder og det skal vi ikke klage på. I år fikk vi gjennomført alle løp - tilmed 3 løpp 3 klasser. Har dere ris eller ros om arrangementer så send oss gjerne en mail slik at vi kan forbedre oss hvis det skulle trengs og skulle der komme positive tilbake meldinger vil vi også bli glade for det for da ser vi at vi kansje har gjort noe riktig. Enda en gang et stort TAKK til alle og på gjensyn om ett år til 2-hjulsfestivalen-2019.

Borg MC Klubb RR GruppenTidsskjema for 2-hjulsfestivalen-2018

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 30. Mai 2018

Her er tidsskjema for Fritrening fredag og løp lørdag/søndag.

Tidsskjema kan lastes ned HER2-HJULSFESTIVALEN 2018

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 23. Mai 2018

Vi ønsker alle velkommen til 2-Hjulsfestivalen 2018 og NM i Roadracing helgen 2-3 juni på Rudskogen.

Vi minner om at Enduro og Motocross banene er stengt i helgen grunnet NM i Roadracing.

TidsskjemaHjelp Borg MC Klubb med inntekter!!

Postet av Borg Motorsykkelklubb den 1. Mai 2018

Hei!

Som dere vet er vi helt avhengige av inntekter for å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet til våre medlemmer. Styret har vurdert mange ulike inntektsformer, og valget har falt på det alternativet vi mener gir oss mest penger i forhold til innsatsen – Enjoy Bonusguiden.

Det neste året kommer våre medlemmers familier til å bruke penger på mye sko, bukser, gensere, jakker, sportsutstyr, interiør, bursdagsgaver, julegaver osv. Med Enjoy Bonusguiden vil dere spare mye penger bare ved å handle det dere uansett må handle – på de stedene dere bruker til vanlig – samtidig som dere støtter klubben!

Enjoy Bonusguiden er et rabattkort som gir høye rabatter hos kjente aktører våre medlemmer bruker til vanlig innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. Her får man 15-30 % rabatt i alt fra de store kjedene som Bik Bok, Carlings, Christiania Belysning, Match osv. til de lokale, frittstående butikkene som Marihøna Interiør, Crème Fraiche, Boys & Girls, Gullsmykket osv. Enjoy gir rabatt på 39 brukersteder i Sarpsborg og ca. 175 totalt i hele Østfold).

Rabatten trekkes direkte når man viser frem Enjoy-kortet ved betaling. Guiden koster 275,- og er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. april neste år har dere god tid til å benytte dere av alle rabattene. (Rabatthefte for Oslo-området blir tilgjengelig i november.)

Her forklares konseptet på 1 minutt: https://www.youtube.com/watch?v=EI9B0T4Dt1E

Enjoy er så bra at alle familier bør kjøpe en selv! Man støtter ikke bare Borg MC Klubb med får også mulighet til å spare litt penger privat.

Dersom du er interessert i et hefte til deg selv, eller kanskje 2 ekstra du kan selge videre. Send din interesse til vatnfjord@gmail.com.

Vi i styret håper på god respons fra dere!

Magdalena Vatnfjord sitt bilde.Magdalena Vatnfjord sitt bilde.